Just nu pågår planering inför kommande projekt

På kontoret planeras det för kommande projekt, ute på fältet byggs det trädeck som årets första uterum ska monteras på. Vi är även ute och mäter dörrar och fönster som ska beställas och monteras åt kund. Inom kort kommer vi presentera lite ny personal. Håll koll på Rapto AB på Facebook för att se vad […]

På kontoret planeras det för kommande projekt, ute på fältet byggs det trädeck som årets första uterum ska monteras på. Vi är även ute och mäter dörrar och fönster som ska beställas och monteras åt kund.

Inom kort kommer vi presentera lite ny personal. Håll koll på Rapto AB på Facebook för att se vad vi gör just nu.

Rapto AB

Rapto AB är ett företag i Upplands Väsby, som ägs och drivs utav Mikael Astlöv. Vi hjälper dig eller ditt företag med byggprojekt. [Läs mer]